Bericht versturen
Thuis Nieuws

Wat is beter ND Yag of Diode?

Certificaat
CHINA Beijing KES Biology Technology Co., Ltd. certificaten
CHINA Beijing KES Biology Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Het ontwerp van KES-machine is het aantrekkelijkst ik samenkwam, na I-aankoop, vind ik de kwaliteit, en dank voor de uitstekende dienst van KES betrouwbaar is

—— Anna, het UK

Ik kocht de machine voor mijn vrouw, en het moment dat she it got, ze houdt het zeer veel.

—— Ahmad Arnous, UAE

La máquina es buena de KES yi el servicio es bueno

—— Paco, España

Estoy contento con la máquina kes

—— Dr. Jhoan, Columbia

Ich habe das Geschäft mit KES für 2 Jahre gemacht und ich bin glücklich mit ihm sehr viel

—— Jason, Deutschland

ВИД АППАРАТА КРАСИВ, ЛЕГКО УПРАВЛЯЮ АППАРАТ С КАЧЕСТВЕННЫМ МЕНЮ И ИНСТРУКЦИЕЙ НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ.УСЛУГИ В ТАМОЖНИИ ХОРОШИ!

—— ЛИЗА ИЗ РОССИИ

Я КУПИЛ СО2-ЛАЗЕР MED-870 ОТ КЕС, И МАШИНА ХОРОША!

—— АВРОРА, ,РОССИЯ

EU gosto kes projeto da máquina, e eu gosto de trabalhar com lírio

—— Dr. Andre, Portugal

Ik hou van de machine MED-200, goed!

—— Alejandro, Portugal

Machine stabilité, prix raisonnable, écoute des besoins de ses cliënten...

—— Bernard Michel, Frankrijk

service, et de rà © ponse rapide.

—— Ada, Frankrijk

ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΑΞΙΌΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΌ ΜΗΧΆΝΗΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΊΑ ΣΤΗΝ ΧΡΉΣΗ

—— Fotini Griekenland

Καλύτερη μηχανή ontwerp στην Κίνα!

—— Lartios Διογένης, Ελλάδα

좋은 기계 의존 회사

—— Heer koning, 韓国

私はもうたくさんの患者を治療して 高い効果が得ていきました お客は満足です

—— Kei Negishi M.D.,よこはま, 日本

私は2009年以来、KES〜1 MED-200を購入している、と今のマシンは良い仕事です!

——  すずき、日本

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat is beter ND Yag of Diode?
Laatste bedrijfsnieuws over Wat is beter ND Yag of Diode?

Een vraag die we dagelijks horen van patiënten met een donkere huidskleur. Hoewel elke huidskleur geschikt is voor laser, is niet elke laser geschikt voor alle huidtypes.De sleutel tot het bereiken van de gewenste resultaten ligt in het kiezen van de juiste laserhaarverwijderingstechnologieDeze beslissing is van cruciaal belang voor degenen die niet alleen op zoek zijn naar effectiviteit, maar ook naar veiligheid en efficiëntie in hun behandelingen..Maar welke is beter voor laserhaarverwijdering? Ik wil u kwaliteitsvolle informatie geven en hopelijk uw beslissing vergemakkelijken als het gaat om het kiezen voor laserhaarverwijdering.

Niet elke laser is hetzelfde.

Voordat we ingaan op welke laser superieur is, is het essentieel om de technologieën achter ND Yag en Diode lasers te begrijpen.waardoor ze zeer geschikt zijn voor diepere huidpenetratie zonder het omringende weefsel te beïnvloedenDeze eigenschap maakt ND Yag lasers een veilige optie voor personen met een donkere huidskleur.

Aan de andere kant werken diodelazers op een golflengte van ongeveer 810 nm. Deze technologie is veelzijdig en is geschikt voor een breder scala aan huidtypen, zoals:met inbegrip van midden tot matig donkere huidtonenDiodelazers staan bekend om hun efficiëntie in het uitschakelen van haar aan de wortel, waardoor langdurige haarvermindering wordt gewaarborgd.

ND Yag voor donkere huid

Als het gaat om laserhaarverwijdering voor donkere huidskleuren, zijn veiligheid en werkzaamheid van het allergrootste belang.direct op de haarzakjes richten en tegelijkertijd het huidoppervlak behoudenDit maakt ND Yag een uitstekende keuze voor “veilige laserhaarverwijdering” bij personen met een donkere huid.

Diodelazers, met hun precieze richtsysteem, bieden ook effectieve haarvermindering.De keuze tussen deze twee technologieën hangt vaak af van het specifieke huidtype van de persoon, haarkleur en het behandelde gebied.

Wat is beter ND Yag of Diode?

Voor degenen die "laserhaarverwijdering" of een andere behandeling willen, is het van vitaal belang om een deskundige te raadplegen.ND Yag-lasers worden doorgaans beschouwd als de "beste laserhaarverwijdering" voor personen met een donkere huidskleur vanwege hun veiligheidsprofiel en effectiviteit.Diodelasers kunnen echter ook uitstekende resultaten opleveren voor mensen met een licht of medium donkere huid.

Tot slot bieden zowel ND Yag- als diodelazers effectieve oplossingen voor haarverwijdering, maar ND Yag-lasers zijn vaak de veiligere en effectievere keuze voor donkere huidtonen.Ze bieden een betrouwbare manier om soepel, een aantrekkelijke huid zonder risico op schade, het herstel van het vertrouwen en het besparen van tijd en geld op ineffectieve behandelingen.

Het is cruciaal om een gerenommeerde arts te kiezen die de nuances van de behandeling van de huid met lasertechnologie begrijpt.u kunt ervoor zorgen dat u investeert in een behandeling die de gegarandeerde resultaten zal opleveren die u wenst.

Bartijd : 2024-05-13 10:54:07 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Beijing KES Biology Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Jackie

Tel.: 0086-18811638857

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)