Thuis Nieuws

Wat DPL-huidverjonging is

Certificaat
China Beijing KES Biology Technology Co., Ltd. certificaten
China Beijing KES Biology Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Het ontwerp van KES-machine is het aantrekkelijkst ik samenkwam, na I-aankoop, vind ik de kwaliteit, en dank voor de uitstekende dienst van KES betrouwbaar is

—— Anna, het UK

Ik kocht de machine voor mijn vrouw, en het moment dat she it got, ze houdt het zeer veel.

—— Ahmad Arnous, UAE

La máquina es buena de KES yi el servicio es bueno

—— Paco, España

Estoy contento con la máquina kes

—— Dr. Jhoan, Columbia

Ich habe das Geschäft mit KES für 2 Jahre gemacht und ich bin glücklich mit ihm sehr viel

—— Jason, Deutschland

ВИД АППАРАТА КРАСИВ, ЛЕГКО УПРАВЛЯЮ АППАРАТ С КАЧЕСТВЕННЫМ МЕНЮ И ИНСТРУКЦИЕЙ НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ.УСЛУГИ В ТАМОЖНИИ ХОРОШИ!

—— ЛИЗА ИЗ РОССИИ

Я КУПИЛ СО2-ЛАЗЕР MED-870 ОТ КЕС, И МАШИНА ХОРОША!

—— АВРОРА, ,РОССИЯ

EU gosto kes projeto da máquina, e eu gosto de trabalhar com lírio

—— Dr. Andre, Portugal

Ik hou van de machine MED-200, goed!

—— Alejandro, Portugal

Machine stabilité, prix raisonnable, écoute des besoins de ses cliënten...

—— Bernard Michel, Frankrijk

service, et de rà © ponse rapide.

—— Ada, Frankrijk

ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΑΞΙΌΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΌ ΜΗΧΆΝΗΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΊΑ ΣΤΗΝ ΧΡΉΣΗ

—— Fotini Griekenland

Καλύτερη μηχανή ontwerp στην Κίνα!

—— Lartios Διογένης, Ελλάδα

좋은 기계 의존 회사

—— Heer koning, 韓国

私はもうたくさんの患者を治療して 高い効果が得ていきました お客は満足です

—— Kei Negishi M.D.,よこはま, 日本

私は2009年以来、KES〜1 MED-200を購入している、と今のマシンは良い仕事です!

——  すずき、日本

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat DPL-huidverjonging is
Laatste bedrijfsnieuws over Wat DPL-huidverjonging is

Het principe van DPL-huidverjonging is verschillend van de traditionele technologie van de fotoverjonging. DPL-de technologie kan het geselecteerde licht van de smal-spectrumimpuls in de golflengteband van 100nm opwekken, die de absorptiepieken van melanine, zuurstof en hemoglobine tegelijkertijd bevat, om de efficiënte behandelingsenergie nauwkeurig te concentreren en snel en effectief de problemen zoals gezichtskleurenvlekken en telangiectasia (roodheid) oplossen. De smalle verjonging van de spectrumdpl huid is gekend als tijdvak-makende optische technologie van de huidverjonging omdat het beduidend superieur aan de verjonging van de fotonhuid is en zeer de behandelingsperiode verkort.

 

Voordelen 1、 van DPL-het instrument van de huidverjonging.
1. DPL-effect 1 van de huidverjonging: verwijder vlekken en dofheid.
Niet kan gebruiken de afschilferingstherapie die de ononderbroken intense technologie van het impulsfoton pigmentary ziekten zoals sproeten, sunbspots, seniele vlekken, chloasma, en pigmentatie ontzilten. Het effect van fotoverjonging is dat de sebaceous klieren een hoop van vetafscheiding afscheiden, en de vetafscheiding kan niet worden gelost, resulterend in de stagnatie van haarfollikelen. Het is een chronische ontstekingsziekte. De fotonen kunnen effectief op de sebaceous klieren van de huid handelen, de functie van de sebaceous klieren regelen, en zo olieachtige huid en acne verbeteren.

2. DPL-effect 2 van de huidverjonging: verwijder rode acnetekens.
Op dezelfde manier wordt de golflengte die sterk door hemoglobine kan worden geabsorbeerd gebruikt om de pokputten te behandelen. Op het gebouw van het beschadigen van niet de normale huid, is het bloedvat gecoaguleerd, wordt het pigment ontbonden, en het collageen en de sterke vezels onder de huid worden herschikt, zodat de pokputten zonder sporen na te laten verdwijnen.


De voorzorgsmaatregelen na DPL villen verjonging:

1. De lichte roodheid kan in een korte tijd na Photorejuvenation voorkomen, die erop wijst dat de huid zich normaal op dit ogenblik herstelt. Probeer niet omhoog te maken, laat staan vlek het behandelingsgebied.

2. De huid zal voor een periode na photorejuvenation gevoelig zijn. Op dit ogenblik, zou u aandacht aan zonnescherm moeten besteden. Men adviseert dat u niet om in de heetste en zonnigste tijd na behandeling verkiest uit te gaan. Als u moet uitgaan, moet u zonnescherm of fysiek zonnescherm toepassen.

3. Na verrichting, besteed aandacht aan het toepassen van bevochtigende room en het bevochtigen van gezichtsmasker, en besteed aandacht aan het bevochtigen;

4. Vermijd gebruikend onderhoudsproducten die fruitzuur, een zure, hoge concentratievitamine en salicylic zuur van C bevatten binnen één week na verrichting;

5. Het is verboden om kruidig en irriterend voedsel binnen één week na verrichting te eten, en het roken en het drinken zijn ook belemmerd.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat DPL-huidverjonging is  0laatste bedrijfsnieuws over Wat DPL-huidverjonging is  1laatste bedrijfsnieuws over Wat DPL-huidverjonging is  2

In het kort, het principe van fotoverjonging is op de huidepidermis en dermis door sterk impulslicht te handelen, de proliferatie van collageenvezels en elastische vezels te bevorderen binnen, om de huid en elastiek vlot te maken en rimpels en rimpels te verminderen. Bovendien kan het intense impulslicht het pigment in de huid ook vernietigen en ontbinden toe te schrijven aan het fotothermische effect. Wanneer de pigmentgroep, met het lokale metabolisme van de huid wordt vernietigd, kunnen de pigment deelnemende substanties na de vernietiging worden geëlimineerd, waarbij het effect van het witten en melanineverwijdering wordt bereikt.
Ten tweede, gebruikt de fotonverjonging het principe van selectieve absorptie van licht en gebruikt veelvoudige spectrale lijnen om op de diepe laag van de huid te handelen. Het wordt selectief geabsorbeerd door diverse pigmentcellen in het weefsel en hemoglobine in microvessels. Op het gebouw van het vernietigen van geen normale weefselcellen, vernietigt het en ontbindt diverse pigmentcellen en coaguleert ook microvessels, om kleurenvlekken, leeftijdsvlekken, sproeten, donkere cirkels en telangiectasia te verwijderen.
Tot slot worden de fotothermische en fotochemische gevolgen gebruikt om thermische stimulatie aan geregenereerd collageen en elastine te produceren, collageen en elastine opnieuw te combineren en te herstellen, de functie van vasculair weefsel te verbeteren, omloop te verbeteren, het metabolische proces van keratinocytes te versnellen, en de het verouderen huid terug te krijgen.

laatste bedrijfsnieuws over Wat DPL-huidverjonging is  3

laatste bedrijfsnieuws over Wat DPL-huidverjonging is  4

laatste bedrijfsnieuws over Wat DPL-huidverjonging is  5

Bartijd : 2022-08-30 17:28:55 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Beijing KES Biology Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Jackie

Tel.: 0086-18811638857

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)