Bericht versturen
Thuis Nieuws

KES pijnloze permanente diode laserhaarverwijder: de revolutie in laserhaarverwijdering

Certificaat
CHINA Beijing KES Biology Technology Co., Ltd. certificaten
CHINA Beijing KES Biology Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Het ontwerp van KES-machine is het aantrekkelijkst ik samenkwam, na I-aankoop, vind ik de kwaliteit, en dank voor de uitstekende dienst van KES betrouwbaar is

—— Anna, het UK

Ik kocht de machine voor mijn vrouw, en het moment dat she it got, ze houdt het zeer veel.

—— Ahmad Arnous, UAE

La máquina es buena de KES yi el servicio es bueno

—— Paco, España

Estoy contento con la máquina kes

—— Dr. Jhoan, Columbia

Ich habe das Geschäft mit KES für 2 Jahre gemacht und ich bin glücklich mit ihm sehr viel

—— Jason, Deutschland

ВИД АППАРАТА КРАСИВ, ЛЕГКО УПРАВЛЯЮ АППАРАТ С КАЧЕСТВЕННЫМ МЕНЮ И ИНСТРУКЦИЕЙ НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ.УСЛУГИ В ТАМОЖНИИ ХОРОШИ!

—— ЛИЗА ИЗ РОССИИ

Я КУПИЛ СО2-ЛАЗЕР MED-870 ОТ КЕС, И МАШИНА ХОРОША!

—— АВРОРА, ,РОССИЯ

EU gosto kes projeto da máquina, e eu gosto de trabalhar com lírio

—— Dr. Andre, Portugal

Ik hou van de machine MED-200, goed!

—— Alejandro, Portugal

Machine stabilité, prix raisonnable, écoute des besoins de ses cliënten...

—— Bernard Michel, Frankrijk

service, et de rà © ponse rapide.

—— Ada, Frankrijk

ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΑΞΙΌΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΌ ΜΗΧΆΝΗΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΊΑ ΣΤΗΝ ΧΡΉΣΗ

—— Fotini Griekenland

Καλύτερη μηχανή ontwerp στην Κίνα!

—— Lartios Διογένης, Ελλάδα

좋은 기계 의존 회사

—— Heer koning, 韓国

私はもうたくさんの患者を治療して 高い効果が得ていきました お客は満足です

—— Kei Negishi M.D.,よこはま, 日本

私は2009年以来、KES〜1 MED-200を購入している、と今のマシンは良い仕事です!

——  すずき、日本

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
KES pijnloze permanente diode laserhaarverwijder: de revolutie in laserhaarverwijdering
Laatste bedrijfsnieuws over KES pijnloze permanente diode laserhaarverwijder: de revolutie in laserhaarverwijdering

 

Bij het verwijderen van haar zoeken veel mensen naar oplossingen die zowel effectief als pijnloos zijn.,Gelukkig hebben de technologische vooruitgang geleid tot de ontwikkeling van laserhaarverwijdermachines.En KES Painless staat voorop in deze revolutie..

 

De KES pijnloze laserhaarverwijder heeft een verscheidenheid aan functies, waardoor het een ideale keuze is voor mensen die een gladde, haarvrije huid willen hebben.Een van de belangrijkste onderscheidende factoren van deze machine is het vermogen om een verscheidenheid aan plekgroottes aan te bieden voor verschillende behandelingsgebiedenDit betekent dat of u nu op kleine, moeilijk bereikbare gebieden of grotere oppervlakken richt, KES Painless kan dienovereenkomstig aanpassen om ervoor te zorgen dat u elke keer de beste resultaten krijgt.

 

Een ander opmerkelijk kenmerk van de KES pijnloze machine is dat het vier golflengten gebruikt.De machine kan vier verschillende golflengten uitzenden.Door verschillende haarfollikeldieptes te richten, zorgt KES Painless ervoor dat elk ongewild haar wordt behandeld voor een langerdurende behandeling.meer volledige ervaring met haarverwijdering.

 

Maar hoe kan ik de pijnloze machine KES gebruiken voor bikini laserhaarverwijdering?hier zijn enkele algemene richtlijnen om in gedachten te houden:

 

1. Bereid de huid voor: Voordat u een laserhaarverwijdering ondergaat, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de huid schoon is en vrij is van lotions, crèmes of oliën.Het wordt ook aanbevolen om het behandelde gebied een dag of twee voor de behandeling te scheren, omdat dit de resultaten van de laser zal helpen optimaliseren..

 

2. Aanpassing van de vlekgrootte: afhankelijk van het behandelde gebied moet op de KES-pijnloze machine de juiste vlekgrootte worden geselecteerd.een kleinere plekgrootte wordt vaak gekozen om nauwkeurig op specifieke gebieden te richten.

 

3. Stel de golflengte in: De KES Painless machine biedt vier verschillende golflengten en de technicus bepaalt de meest geschikte optie op basis van uw huidskleur en haarkleur.Dit zorgt ervoor dat de laser effectief op het pigment in de haarzakjes gericht is en tegelijkertijd eventuele ongemakken minimaliseert.

 

4- Behandeling: Tijdens laserhaarverwijdering kunt u een licht warm gevoel of een licht tintelend gevoel voelen als de laser de haarzakjes richt.Het geavanceerde koelsysteem van de KES pijnloze machine helpt om ongemak te verminderen, zodat de hele procedure relatief pijnloos is.

 

5. Zorg na de behandeling: Na de laserhaarverwijdering moet u uw huid beschermen door een kalmerende lotion of gel te gebruiken die door uw technicus is aanbevolen.het is van cruciaal belang om blootstelling aan direct zonlicht te vermijden en een zonnebrandcrème met een hoog SPF te gebruiken om eventuele schade aan het behandelde gebied te voorkomen.

 

De pijnloze laserhaarverwijder van KES biedt een revolutionaire manier om een haarvrije huid te bereiken.De machine beschikt over meerdere plekgroottes en vier golflengten om een precieze en effectieve behandeling van verschillende gebieden en haartypes te garanderenDoor de juiste richtlijnen te volgen en een professional te raadplegen, kan bikini laserhaarverwijdering met de KES pijnloze machine een pijnloze en langdurige oplossing zijn voor degenen die op zoek zijn naar gladde,Onberispelijke huid.

Bartijd : 2023-10-24 17:15:54 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Beijing KES Biology Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Jackie

Tel.: 0086-18811638857

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)