Bericht versturen
Thuis Nieuws

IPL, DPL en OPT, wat zijn de overeenkomsten en verschillen?

Certificaat
CHINA Beijing KES Biology Technology Co., Ltd. certificaten
CHINA Beijing KES Biology Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Het ontwerp van KES-machine is het aantrekkelijkst ik samenkwam, na I-aankoop, vind ik de kwaliteit, en dank voor de uitstekende dienst van KES betrouwbaar is

—— Anna, het UK

Ik kocht de machine voor mijn vrouw, en het moment dat she it got, ze houdt het zeer veel.

—— Ahmad Arnous, UAE

La máquina es buena de KES yi el servicio es bueno

—— Paco, España

Estoy contento con la máquina kes

—— Dr. Jhoan, Columbia

Ich habe das Geschäft mit KES für 2 Jahre gemacht und ich bin glücklich mit ihm sehr viel

—— Jason, Deutschland

ВИД АППАРАТА КРАСИВ, ЛЕГКО УПРАВЛЯЮ АППАРАТ С КАЧЕСТВЕННЫМ МЕНЮ И ИНСТРУКЦИЕЙ НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ.УСЛУГИ В ТАМОЖНИИ ХОРОШИ!

—— ЛИЗА ИЗ РОССИИ

Я КУПИЛ СО2-ЛАЗЕР MED-870 ОТ КЕС, И МАШИНА ХОРОША!

—— АВРОРА, ,РОССИЯ

EU gosto kes projeto da máquina, e eu gosto de trabalhar com lírio

—— Dr. Andre, Portugal

Ik hou van de machine MED-200, goed!

—— Alejandro, Portugal

Machine stabilité, prix raisonnable, écoute des besoins de ses cliënten...

—— Bernard Michel, Frankrijk

service, et de rà © ponse rapide.

—— Ada, Frankrijk

ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΑΞΙΌΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΌ ΜΗΧΆΝΗΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΊΑ ΣΤΗΝ ΧΡΉΣΗ

—— Fotini Griekenland

Καλύτερη μηχανή ontwerp στην Κίνα!

—— Lartios Διογένης, Ελλάδα

좋은 기계 의존 회사

—— Heer koning, 韓国

私はもうたくさんの患者を治療して 高い効果が得ていきました お客は満足です

—— Kei Negishi M.D.,よこはま, 日本

私は2009年以来、KES〜1 MED-200を購入している、と今のマシンは良い仕事です!

——  すずき、日本

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
IPL, DPL en OPT, wat zijn de overeenkomsten en verschillen?
Laatste bedrijfsnieuws over IPL, DPL en OPT, wat zijn de overeenkomsten en verschillen?

Huidverjonging is een van de meest voorkomende en klassieke huidverjongingsprogramma's.Hoe te kiezenVandaag heb je een duidelijker inzicht.


IPL


Volledige naam: Intensief gepulseerd licht, dit is een soort niet-coherent licht, dat wil zeggen, het is geen laser, is de kern van foto-elektrische cosmetische basisapparatuur,de uitstekende veiligheid en de brede aanpassingsmogelijkheidIn de foto-elektrische cosmetica heeft het een onvervangbare positie. Het spectraal bereik is in het algemeen 400-1200 nm

 

Vanwege het vermogen om meerdere golflengten licht tegelijkertijd uit te zenden, met betrekking tot melaninoxygenated hemoglobine, water en andere doelchromoforen absorptie pieken,Dus het heeft een verscheidenheid aan effecten zoals whitening vegen zwart, rood vervagen (gesloten bloedvaten, behandeling van vasculaire aandoeningen), huidverjonging (stimulatie van collageen en elastine en nieuwe aanpassing, behandeling van foto-aging)


De huidige markt IPL behandeling instrument wordt voornamelijk gemaakt in China

 

 

OPT


Optimum Pulsed Light Technology, Perfect Pulsed Light Technology.Het probleem van de ongelijke energievrijstelling en de moeilijk te beheersen parameters in het behandelingsproces van multi-.puls IPL.
Het heeft de volgende voordelen ten opzichte van traditioneel intens pulslicht
1OPT is een gelijkmatige vierkantgolf, die het begin van de energiepiek voorbij de therapeutische energie elimineert, waardoor het hele behandelproces effectief wordt gecontroleerd en de veiligheid wordt verbeterd.

 

Om te voorkomen dat de daaropvolgende pulsenergievermindering niet kan bereiken van de behandeling energie probleem.verbeteren van de effectiviteit

 

Elke puls of sub-puls is een gelijkmatige vierkantsgolfverdeling met een uitstekende reproduceerbaarheid en herhaalbaarheid van de behandeling.

 

De arts kan de pulsbreedte en energie aanpassen aan het maximale bereik, effectief voorkomen thermische schade aan de huid van het ongeldige spectrum, verminderen van het risico op brandwonden,De behandeling is gematigd., veilig en effectief

 

DPL


Volledige naam: Delicate Pulsed Light, wat precies pulserend licht betekent met een spectrum van 500-600nm of 550-650nm.Het representatieve apparaat is het Brilliant 360 ((Precision Skin Rejuvenation System) van het Israëlische bedrijf, uitgerust met DPL Precision 500 en DPL Precision 550 behandelkoppen., die hoofdzakelijk worden bereikt door middel van het behandelkophandstuk.


DPL 500: het spectrum van intens gepulseerd licht wordt gecomprimeerd tot 500 tot 600 nmand en bevat twee oxyhemoglobine-absorptiepieken,Het wordt gebruikt voor de behandeling van vasculaire aandoeningen zoals telangiectasie., roodheid na acne, felrode moedervlekken en andere vaatziekten.

 

DPL 550: Het spectrum van intens pulserend licht wordt gecomprimeerd in 550 tot 650 nm, en de verhouding van melaninasabsorptie en penetratie diepte is tegelijkertijd gegarandeerd,die wordt gebruikt voor de behandeling van sproeten, zonnevlekken, leeftijdsvlekken en andere pigmentziekten.

 

 

Als de machine een combinatie van beide is, heeft de machine ten eerste een uniforme pulsenergie, die het gehele behandelingsproces effectief kan besturen en de veiligheid verbetert, ten tweedehet heeft een nauwkeurig spectrum van de uitgangHet is echter niet eenvoudig om deze combinatie te bereiken, want zowel de apparatuur als de technologie zijn erg hoog en de prijs is niet goedkoop.
De prijs van de apparatuur die je op de markt ziet varieert. het is een erg vervelend probleem.

Bartijd : 2024-01-22 16:56:46 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Beijing KES Biology Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Jackie

Tel.: 0086-18811638857

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)