Bericht versturen
Thuis Nieuws

KES introduceert nieuwste DPL-apparaat MED-230Lux

Certificaat
CHINA Beijing KES Biology Technology Co., Ltd. certificaten
CHINA Beijing KES Biology Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Het ontwerp van KES-machine is het aantrekkelijkst ik samenkwam, na I-aankoop, vind ik de kwaliteit, en dank voor de uitstekende dienst van KES betrouwbaar is

—— Anna, het UK

Ik kocht de machine voor mijn vrouw, en het moment dat she it got, ze houdt het zeer veel.

—— Ahmad Arnous, UAE

La máquina es buena de KES yi el servicio es bueno

—— Paco, España

Estoy contento con la máquina kes

—— Dr. Jhoan, Columbia

Ich habe das Geschäft mit KES für 2 Jahre gemacht und ich bin glücklich mit ihm sehr viel

—— Jason, Deutschland

ВИД АППАРАТА КРАСИВ, ЛЕГКО УПРАВЛЯЮ АППАРАТ С КАЧЕСТВЕННЫМ МЕНЮ И ИНСТРУКЦИЕЙ НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ.УСЛУГИ В ТАМОЖНИИ ХОРОШИ!

—— ЛИЗА ИЗ РОССИИ

Я КУПИЛ СО2-ЛАЗЕР MED-870 ОТ КЕС, И МАШИНА ХОРОША!

—— АВРОРА, ,РОССИЯ

EU gosto kes projeto da máquina, e eu gosto de trabalhar com lírio

—— Dr. Andre, Portugal

Ik hou van de machine MED-200, goed!

—— Alejandro, Portugal

Machine stabilité, prix raisonnable, écoute des besoins de ses cliënten...

—— Bernard Michel, Frankrijk

service, et de rà © ponse rapide.

—— Ada, Frankrijk

ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΑΞΙΌΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΌ ΜΗΧΆΝΗΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΊΑ ΣΤΗΝ ΧΡΉΣΗ

—— Fotini Griekenland

Καλύτερη μηχανή ontwerp στην Κίνα!

—— Lartios Διογένης, Ελλάδα

좋은 기계 의존 회사

—— Heer koning, 韓国

私はもうたくさんの患者を治療して 高い効果が得ていきました お客は満足です

—— Kei Negishi M.D.,よこはま, 日本

私は2009年以来、KES〜1 MED-200を購入している、と今のマシンは良い仕事です!

——  すずき、日本

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
KES introduceert nieuwste DPL-apparaat MED-230Lux
Laatste bedrijfsnieuws over KES introduceert nieuwste DPL-apparaat MED-230Lux

KES introduceert het nieuwste DPL-apparaat MED-230Lux

 

In het steeds evoluerende gebied van schoonheid en esthetiek speelt technologie een cruciale rol bij het leveren van effectieve en efficiënte behandelingen.DPL (Dynamic Pulsed Light) is een technologie die de industrie door de storm haaltKES, een bekend merk in de schoonheidsapparatuurindustrie, heeft onlangs de nieuwste DPL-apparatuur MED-230Lux gelanceerd.een revolutionair, alomvattend operationeel platform bieden.

MED-230Lux kan vrijelijk meerdere functies van verschillende frequentiebanden combineren, zoals DPL, SHR, IPL, Elight en Laser, waardoor onbeperkte mogelijkheden worden geboden voor de behandeling van verschillende huidproblemen.DPL-technologie, in het bijzonder, is wijdverspreid populair geworden vanwege zijn vermogen om de huid veilig en effectief te verjongen en sproeten te verwijderen.

 

Dus wat onderscheidt dit apparaat van de concurrentie? MED-230Lux heeft de nieuwste DPL-technologie, met behulp van de smalle band van 550~650nm.Dit precieze golflengtebereik zorgt voor een veiligere behandelingsbeleving en levert bovendien superieure resultatenHuidverjonging en vlekverwijdering zijn nog nooit zo effectief geweest.

 

Een van de opvallende kenmerken van de MED-230Lux is de indrukwekkende lichtsnelheid.Dit is een zeer belangrijke besparing in vergelijking met traditionele IPL-machines die slechts 1 bestraling per seconde leveren.Dit betekent dat u de gewenste resultaten in minder tijd kunt bereiken, waardoor het ideaal is voor drukke professionals en personen die op zoek zijn naar een snelle en effectieve behandeling.

 

De MED-230Lux biedt niet alleen superieure prestaties, maar is ook technologisch geavanceerd.Met slechts een paar klikken op je smartphone of tablet, kunt u uw behandeling effectief controleren en controleren, waardoor u tijd en energie bespaart.

 

Naast zijn technische bekwaamheid geeft de MED-230Lux prioriteit aan gebruikerscomfort en veiligheid.Het apparaat is ergonomisch ontworpen om de gebruiker een comfortabele greep te bieden en een nauwkeurige richting van het behandelgebied te garanderen.Bovendien is er een ingebouwd koelsysteem dat ongemak tijdens de sessies minimaliseert en de algehele ervaring verbetert.

 

Met de KES MED-230Lux zijn de mogelijkheden eindeloos.De behandeling van bloedvaten en meer kan uitstekende resultaten opleveren.De veelzijdigheid van het apparaat en de aanpasbare behandelingsopties maken het een must-have voor schoonheidssalons, esthetische klinieken en professionals in de industrie.

 

Tot slot is KES' nieuwste DPL-apparaat MED-230Lux een game changer op het gebied van schoonheid en esthetiek.in combinatie met de mogelijkheid om verschillende frequentiebandfuncties te combinerenMet zijn indrukwekkende lichtsnelheid en het geavanceerde Android WIFI-systeem, zorgt het voor uitstekende resultaten bij de verjonging van de huid en het verwijderen van sproeten.het apparaat biedt ongekende gemak en efficiëntieOmarm de toekomst van schoonheidsverzorging en open een wereld van eindeloze mogelijkheden met MED-230Lux!

Bartijd : 2023-09-27 16:28:32 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Beijing KES Biology Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Jackie

Tel.: 0086-18811638857

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)