Thuis Nieuws

Het Haarverwijdering van de huislaser versus de Professionele Verwijdering van het Laserhaar - die Beter is?

Certificaat
China Beijing KES Biology Technology Co., Ltd. certificaten
China Beijing KES Biology Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Het ontwerp van KES-machine is het aantrekkelijkst ik samenkwam, na I-aankoop, vind ik de kwaliteit, en dank voor de uitstekende dienst van KES betrouwbaar is

—— Anna, het UK

Ik kocht de machine voor mijn vrouw, en het moment dat she it got, ze houdt het zeer veel.

—— Ahmad Arnous, UAE

La máquina es buena de KES yi el servicio es bueno

—— Paco, España

Estoy contento con la máquina kes

—— Dr. Jhoan, Columbia

Ich habe das Geschäft mit KES für 2 Jahre gemacht und ich bin glücklich mit ihm sehr viel

—— Jason, Deutschland

ВИД АППАРАТА КРАСИВ, ЛЕГКО УПРАВЛЯЮ АППАРАТ С КАЧЕСТВЕННЫМ МЕНЮ И ИНСТРУКЦИЕЙ НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ.УСЛУГИ В ТАМОЖНИИ ХОРОШИ!

—— ЛИЗА ИЗ РОССИИ

Я КУПИЛ СО2-ЛАЗЕР MED-870 ОТ КЕС, И МАШИНА ХОРОША!

—— АВРОРА, ,РОССИЯ

EU gosto kes projeto da máquina, e eu gosto de trabalhar com lírio

—— Dr. Andre, Portugal

Ik hou van de machine MED-200, goed!

—— Alejandro, Portugal

Machine stabilité, prix raisonnable, écoute des besoins de ses cliënten...

—— Bernard Michel, Frankrijk

service, et de rà © ponse rapide.

—— Ada, Frankrijk

ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΑΞΙΌΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΌ ΜΗΧΆΝΗΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΊΑ ΣΤΗΝ ΧΡΉΣΗ

—— Fotini Griekenland

Καλύτερη μηχανή ontwerp στην Κίνα!

—— Lartios Διογένης, Ελλάδα

좋은 기계 의존 회사

—— Heer koning, 韓国

私はもうたくさんの患者を治療して 高い効果が得ていきました お客は満足です

—— Kei Negishi M.D.,よこはま, 日本

私は2009年以来、KES〜1 MED-200を購入している、と今のマシンは良い仕事です!

——  すずき、日本

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Het Haarverwijdering van de huislaser versus de Professionele Verwijdering van het Laserhaar - die Beter is?
Laatste bedrijfsnieuws over Het Haarverwijdering van de huislaser versus de Professionele Verwijdering van het Laserhaar - die Beter is?

Iedereen met bovenmatig lichaamshaar heeft waarschijnlijk de huisapparaten van de haarverwijdering vernomen - wij spreken niet over het in de was zetten van uitrustingen en scheerapparaten! Deze apparaten beloven permanente haarverwijdering in het comfort van uw eigen huis, zonder de valkuilen van scheermesbrandwonden of de pijn van het in de was zetten. Het kan gemakkelijker klinken dan de professionele verwijdering van het laserhaar, maar alvorens u beslist een huisapparaat van de haarverwijdering te proberen, om te weten te komen wat KES-de de verwijderingsdeskundigen van het laserhaar over het verschil tussen de professionele verwijdering van het laserhaar en de professionele verwijdering van het laserhaar moeten zeggen. De verwijderingsmateriaal van het huishaar.
De de verwijderingsapparaten van het huishaar gebruiken typisch één van twee soorten technologie: ware laser (diode) of intense gepulseerde lichte (IPL) technologie. Allebei kunnen haar verwijderen, maar de resultaten van huismateriaal en de professionele verwijdering van het laserhaar zijn vrij verschillend. Het huismateriaal is niet zo intens zoals een klinieklaser en behandelt een veel kleiner gebied dan een klinieklaser, zodat neemt het oud om een gebied te doen. De lagere intensiteit betekent minder efficiënte resultaten, en vele mensen vinden dat het haar sneller groeit en de resultaten zijn niet zo langdurig zoals de professionele verwijdering van het laserhaar.
De ware verwijdering van het laserhaar gebruikt een geconcentreerde laser om de haarfollikelen te richten. Het licht wordt geabsorbeerd door het pigment aan hitte en vernietigt het haarfollikel, verhinderend het regrowing. Wanneer correct gedaan, zijn de resultaten van de professionele verwijdering van het laserhaar permanent - over 95% van de tarieven van de haarverwijdering voor de meeste KES-lasercliënten binnen 7 tot 10 behandelingen.
Gemiddeld, na drie maanden van het gebruiken van IPL en diodeapparaten thuis, werd het ongewenste haar verminderd door ongeveer 70%.Often, zodra u ophoudt gebruikend uw huisapparaat, het haar terug zal groeien en er is geen waarborg dat de gebruiker de resultaten zal zien.
Niet worden alle de verwijderingsapparaten van het huishaar geregeld door FDA en daarom kunnen niet veilig worden gewaarborgd om te zijn. Met deze apparaten, kunt u de instructies volgen zelf, die kunnen worden gecompliceerd. De dioden, in het bijzonder, hebben een grotere kans van gebruikersfout en zeer riskant van brandwonden, vooral voor die met donkerdere huidtonen.
Vele huisapparaten kunnen niet voor gezichtshaarverwijdering worden gebruikt, en PCOS-de patiënten willen vaak behandeling. De professionele verwijdering van het laserhaar kan op vrijwel om het even welk gebied van het lichaam worden uitgevoerd, en die moeilijk te bereiken gebieden worden gemakkelijk binnen enkele minuten behandeld door een medisch gecontroleerde leverancier. Het huismateriaal kan tijdrovend en pijnlijk zijn wanneer het behandelen van grotere gebieden, en de veelvoudige behandelingen kunnen worden vereist om het volledige gebied te behandelen. Dientengevolge, zijn de interne de verwijderingsbehandelingen van het laserhaar niet alleen sneller en bieden grotere dekking aan, maar zij zijn ook comfortabeler aangezien de laser ingebouwde comforteigenschappen heeft die om het even welk potentieel ongemak verminderen.
Een reusachtig nadeel van de huisverwijdering van het laserhaar is dat het aan een smalle waaier van huidtonen werkt. Deze apparaten werken slechts wanneer er een scherp contrast tussen huidtoon en haarkleur is (d.w.z. eerlijke huid en donker haar). De mensen met donkerdere huidtonen hebben een groter risico van brandwonden, en sommige apparaten sluiten als de huidtonen onverenigbaar zijn. De professionele verwijdering van het laserhaar is de enige veilige optie voor mensen met donkerdere huidtonen.
Met de professionele verwijdering van het laserhaar, is er nooit een one-size-fits-all proces. Bijvoorbeeld, KES-creeert het team van de laser van hoogst opgeleide de verwijderingsspecialisten van het laserhaar een plan van de douanebehandeling voor elke cliënt om te verzekeren de behandeling zo veilig en efficiënt mogelijk is. Sommige die lasers, zoals Candela GentleMax Pro door KES-laser wordt gebruikt, omvatten twee lasertechnologieën voor het behandelen van alle huidtonen - Nd: YAG voor donkerdere huid en Alexandrite voor lichtere huidtonen. Dit betekent dat, in tegenstelling tot huisapparaten, de professionele verwijdering van het laserhaar voor alle huidtonen veilig en efficiënt is.
Aanvankelijk, kan het lagere prijspunt op zij een beroep doen die hun ongewenst haar aan de rand willen schoppen. Toch is het enkel een éénmalige prijs, recht? Onjuist! Er zijn verborgen kosten aan het gebruiken van IPL en dioden - de vervangingspatronen, de toebehoren, en de behoefte houden scherend en in de was zettend wanneer u niet de resultaten krijgt u willen.
Terwijl de professionele verwijdering van het laserhaar kan zijn meer van een initiële investering, zijn de kosten van de verwijdering van het laserhaar meer betaalbaar dan de meeste mensen denken. Zoek plaatsen die onbeperkte de verwijderingspakketten en specials van het laserhaar, zoals KES-laser aanbieden. U zult nooit moeten ongerust maken zich over post-investering4&4&z prijzen of andere onverwachte kosten omdat uw resultaten voor het leven gewaarborgd zijn. Sommigen, als KES-laser, kunnen van de het haarverwijdering van de betaalbare, geen-rentelaser de betalingsplannen voor zo weinig zelfs aanbieden zoals $29 per maand.
De beste manier om permanente haarverwijdering te krijgen is een professionele interne verwijdering van het laserhaar te gebruiken. Niet alleen is er medisch toezicht, maar u bent ook in de handen van een specialist die en veilig grondig de gebieden zal behandelen u haar-vrij wilt.
Het behandelen van kan thuis met een waarde van het, maar uiteindelijk klinken, neemt het huismateriaal meer de tijd-batterij is dood, is het behandelingsgebied zeer klein, en wegens de lagere intensiteit, vergt het meer tijd om resultaten te zien. Met de professionele verwijdering van het laserhaar, zijn de behandelingen snel - de meesten kunnen tijdens uw middagpauze worden gedaan - zonder onderbreking en de resultaten zijn permanent!
Het beste van allen, wordt klinische behandelingen gedaan in een oordeel-vrij milieu door vriendschappelijke medische beroeps die om u geven en waarom u vlotte, haar-vrije huid wilt.

Bartijd : 2022-01-25 10:59:49 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Beijing KES Biology Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. George

Tel.: 0086-18701541829

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)