Thuis Nieuws

Werken de cryolipolysismachines?

Certificaat
China Beijing KES Biology Technology Co., Ltd. certificaten
China Beijing KES Biology Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Het ontwerp van KES-machine is het aantrekkelijkst ik samenkwam, na I-aankoop, vind ik de kwaliteit, en dank voor de uitstekende dienst van KES betrouwbaar is

—— Anna, het UK

Ik kocht de machine voor mijn vrouw, en het moment dat she it got, ze houdt het zeer veel.

—— Ahmad Arnous, UAE

La máquina es buena de KES yi el servicio es bueno

—— Paco, España

Estoy contento con la máquina kes

—— Dr. Jhoan, Columbia

Ich habe das Geschäft mit KES für 2 Jahre gemacht und ich bin glücklich mit ihm sehr viel

—— Jason, Deutschland

ВИД АППАРАТА КРАСИВ, ЛЕГКО УПРАВЛЯЮ АППАРАТ С КАЧЕСТВЕННЫМ МЕНЮ И ИНСТРУКЦИЕЙ НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ.УСЛУГИ В ТАМОЖНИИ ХОРОШИ!

—— ЛИЗА ИЗ РОССИИ

Я КУПИЛ СО2-ЛАЗЕР MED-870 ОТ КЕС, И МАШИНА ХОРОША!

—— АВРОРА, ,РОССИЯ

EU gosto kes projeto da máquina, e eu gosto de trabalhar com lírio

—— Dr. Andre, Portugal

Ik hou van de machine MED-200, goed!

—— Alejandro, Portugal

Machine stabilité, prix raisonnable, écoute des besoins de ses cliënten...

—— Bernard Michel, Frankrijk

service, et de rà © ponse rapide.

—— Ada, Frankrijk

ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΑΞΙΌΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΌ ΜΗΧΆΝΗΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΊΑ ΣΤΗΝ ΧΡΉΣΗ

—— Fotini Griekenland

Καλύτερη μηχανή ontwerp στην Κίνα!

—— Lartios Διογένης, Ελλάδα

좋은 기계 의존 회사

—— Heer koning, 韓国

私はもうたくさんの患者を治療して 高い効果が得ていきました お客は満足です

—— Kei Negishi M.D.,よこはま, 日本

私は2009年以来、KES〜1 MED-200を購入している、と今のマシンは良い仕事です!

——  すずき、日本

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Werken de cryolipolysismachines?
Laatste bedrijfsnieuws over Werken de cryolipolysismachines?

De vrouwen die van schoonheid houden willen een slank lichaam hebben, omdat het hebben van zulk een lichaam het algemene beeld opmerkelijker zal maken. Maar in het leven, zijn er vele mensen eet vaak wat vettig voedsel, accumuleert het lichaamsvet meer, die de algemene schoonheid, zo vele schoonheidsminnaars zullen beïnvloeden
Ik wil door chirurgie verbeteren. Wat het principe is om het vette oplossen te bevriezen.

 


Het principe om het vette oplossen te bevriezen is de tot temperatuur van de daling van het huidweefsel aan minus te maken vijf graden, en de vette cellen zullen vooraf verouderen en zullen, sterven om van het lichaam worden gelost. Het bevroren oplossingsvet wordt ook genoemd bevroren vette chirurgie. Het bevroren vette oplossende instrument wordt geplaatst op het huiddeel dat gewicht moet verliezen, en het vet kan gekoelde snel Vette celdood, met de metabolismeafscheiding zijn, kan het lokale vet elimineren.

Vóór de verrichting, is één of andere mededeling nodig om de relevante kwesties van de verrichting te begrijpen, om het voorkomen van ongunstige voorwaarden te vermijden en tot de verrichting geschiktere Veiligheid te maken. Na de verrichting, is het noodzakelijk vermijden etend hoog calorievoedsel, om het lichaam beter te handhaven en reactie te vermijden. het wijfje om het lichaam gezonder te maken, de schoonheidsminnaar moet de verrichting tijdens de fysiologische periode vermijden, omdat de coagulatiefunctie op dit ogenblik zal dalen. Als de handeling zeer sterk wordt uitgevoerd
De verrichting zal het aftappen veroorzaken.

Van de bovengenoemde kennis, kan men zien dat het effect van het bevriezen van het vette oplossen zeer goed is, maar de eisen ten aanzien van artsen zijn vrij hoog. Bovendien om onkritische lasten te vermijden, proberen wij om de regelmatige ziekenhuizen te verkiezen om de verrichting uit te voeren. De prijzen van de dergelijke ziekenhuizen zijn duidelijk gewoonlijk duidelijk, kan het een overeenkomstige verrichtingsprijs volgens de zwaarlijvigheid van schoonheidsminnaars en de geselecteerde liposuctionmethodes en het materiaal geven, en het kan het risico van voorkomen ook verminderen kan de veiligheid van ook de verrichting verzekeren.


Het principe van bevroren gewichtsverlies is het materiaal te gebruiken om de bevriezende energie nauwkeurig te controleren, en dan de vette accumulatieplaats te bereiken om de vette cellen te doden, en dan aan het lichaam met zijn eigen metabolisch tarief worden gelost.
Het bevroren gewichtsverlies is een gemeenschappelijke manier om gewicht te verliezen nu, en het is snel en efficiënt. Nochtans, moet het door een professionele arts tijdens verrichting worden gedaan, anders kan het bepaalde schade aan de oppervlakte veroorzaken. Het bevroren gewichtsverlies is ook een snelle manier. Dit instrument kan de temperatuur onder het lichaam in een lage temperatuurstaat veranderen, en het kan de cellen in de overeenkomstige delen geleidelijk aan verminderen, en ook zijn eigen metabolisme bevorderen, met het metabolisme, wordt wat bovenmatig vet gelost aan het lichaam. De professionele artsen moeten het bevroren dieet mogen in werking stellen. om de reactie in het recentere stadium te verminderen, zouden wij het dieet ook moeten controleren, en te veel eten niet.

Bartijd : 2022-08-18 17:39:53 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Beijing KES Biology Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Jackie

Tel.: 0086-18811638857

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)