Bericht versturen
Thuis Nieuws

Kom met KES getuige van de toekomst van schoonheid op de 2023 Asia Pacific Cosmoprof Hong Kong

Certificaat
CHINA Beijing KES Biology Technology Co., Ltd. certificaten
CHINA Beijing KES Biology Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Het ontwerp van KES-machine is het aantrekkelijkst ik samenkwam, na I-aankoop, vind ik de kwaliteit, en dank voor de uitstekende dienst van KES betrouwbaar is

—— Anna, het UK

Ik kocht de machine voor mijn vrouw, en het moment dat she it got, ze houdt het zeer veel.

—— Ahmad Arnous, UAE

La máquina es buena de KES yi el servicio es bueno

—— Paco, España

Estoy contento con la máquina kes

—— Dr. Jhoan, Columbia

Ich habe das Geschäft mit KES für 2 Jahre gemacht und ich bin glücklich mit ihm sehr viel

—— Jason, Deutschland

ВИД АППАРАТА КРАСИВ, ЛЕГКО УПРАВЛЯЮ АППАРАТ С КАЧЕСТВЕННЫМ МЕНЮ И ИНСТРУКЦИЕЙ НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ.УСЛУГИ В ТАМОЖНИИ ХОРОШИ!

—— ЛИЗА ИЗ РОССИИ

Я КУПИЛ СО2-ЛАЗЕР MED-870 ОТ КЕС, И МАШИНА ХОРОША!

—— АВРОРА, ,РОССИЯ

EU gosto kes projeto da máquina, e eu gosto de trabalhar com lírio

—— Dr. Andre, Portugal

Ik hou van de machine MED-200, goed!

—— Alejandro, Portugal

Machine stabilité, prix raisonnable, écoute des besoins de ses cliënten...

—— Bernard Michel, Frankrijk

service, et de rà © ponse rapide.

—— Ada, Frankrijk

ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΑΞΙΌΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΌ ΜΗΧΆΝΗΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΊΑ ΣΤΗΝ ΧΡΉΣΗ

—— Fotini Griekenland

Καλύτερη μηχανή ontwerp στην Κίνα!

—— Lartios Διογένης, Ελλάδα

좋은 기계 의존 회사

—— Heer koning, 韓国

私はもうたくさんの患者を治療して 高い効果が得ていきました お客は満足です

—— Kei Negishi M.D.,よこはま, 日本

私は2009年以来、KES〜1 MED-200を購入している、と今のマシンは良い仕事です!

——  すずき、日本

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Kom met KES getuige van de toekomst van schoonheid op de 2023 Asia Pacific Cosmoprof Hong Kong
Laatste bedrijfsnieuws over Kom met KES getuige van de toekomst van schoonheid op de 2023 Asia Pacific Cosmoprof Hong Kong

Welkom bij Cosmoprof Asia Hong Kong 2023,KES stand nr. hal 3E-K4DDit jaar is Cosmoprof Asia weer groter en beter dan ooit.Dit evenement heeft tot doel de ontwikkeling van de schoonheidsindustrie te bevorderen en is toegewijd aan het brengen van de nieuwste trends in de schoonheidsindustrie., geavanceerde technologie en de nieuwste producten.

 

Als u een schoonheidsliefhebber of een professionele in de industrie bent, dan wilt u zeker niet de meeslepende ervaring missen die u op de KES-stand wacht.Bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige producten, KES is een leider in de schoonheidsindustrie. hun stand op Cosmoprof Asia belooft het centrum van opwinding en waardevolle inzichten te zijn.

 

Op de KES-stand kunt u zelf de nieuwste trends zien die de schoonheidswereld door de storm nemen. Van innovatieve huidverzorgingsproducten tot revolutionaire haarverzorgingsmiddelen, KES heeft het allemaal.Niet alleen kun je deze producten van dichtbij zienKES is er trots op dat klanten een dieper inzicht krijgen in hun producten.hen in staat stellen geïnformeerde keuzes te maken.

 

De Hong Kong Cosmoprof Asia is de grootste en meest invloedrijke schoonheidsontwikkelingstentoonstelling in de Azië-Pacific regio.innovatieve conceptenEr zijn veel exposanten uit vele landen over de hele wereld.u kunt deze gelegenheid gebruiken om naar de tentoonstelling te komen om meer te weten te komen over de huidige marktomstandigheden en marktpopulaire trends.
Bovendien kunt u onze machines ter plaatse testen en de kwaliteit van de machines op de tentoonstelling voelen.

 

 

Maar dat is niet alles! Cosmoprof Asia heeft meer voor u voorbereid dan alleen een KES-stand. Dit is de ultieme schoonheidsplein met een breed scala aan exposanten.Maak je klaar om een breed scala aan schoonheidsproducten en -diensten van gevestigde en opkomende merken te verkennenDit is een geweldige kans om nieuwe merken te ontdekken, unieke producten te ontdekken en te netwerken met professionals uit de schoonheidsindustrie van over de hele wereld.

 

Cosmoprof Hong Kong 2023 is zeker een evenement als geen ander.Het is een bewijs van de steeds veranderende schoonheidsindustrie en de passie van schoonheidsliefhebbers over de hele wereld..

 

Dit jaar brengt Cosmoprof Asia spannende updates. Blijf op de hoogte van aankondigingen van speciale sprekers, panels en workshops waar je waardevolle kennis over de schoonheidsindustrie kunt opdoen.Het doel van Cosmoprof Asia is niet alleen om kansen te bieden voor zakelijke transacties., maar ook om de uitwisseling van ideeën en inzichten te bevorderen.

 

De organisatoren van Cosmoprof Asia en KES zijn benieuwd naar jullie! Ze willen weten wat jullie op de KES stand willen zien.Voorstellen en speciale verzoeken en ze zullen proberen om ze op te nemen in hun standWe kijken uit naar uw bezoek en deelname, want uw feedback en ideeën zijn van vitaal belang om de schoonheidsindustrie vooruit te helpen.

 

Maak je klaar om jezelf onder te dompelen in de wereld van schoonheid op Cosmoprof Asia Hong Kong 2023.Dit evenement belooft een unieke ervaring te zijn.Markeer je agenda, verzamel je schoonheidsliefhebbende vrienden, en maak je klaar om getuige te zijn van de toekomst van schoonheid op de 2023 Asia Pacific Cosmoprof Hong Kong!

Bartijd : 2023-11-15 16:20:29 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Beijing KES Biology Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Jackie

Tel.: 0086-18811638857

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)