Thuis Nieuws

2020 van de de laserschoonheid van China de ontwikkeling van de de machineindustrie en marktperspectiefanalyse

Certificaat
China Beijing KES Biology Technology Co., Ltd. certificaten
China Beijing KES Biology Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Het ontwerp van KES-machine is het aantrekkelijkst ik samenkwam, na I-aankoop, vind ik de kwaliteit, en dank voor de uitstekende dienst van KES betrouwbaar is

—— Anna, het UK

Ik kocht de machine voor mijn vrouw, en het moment dat she it got, ze houdt het zeer veel.

—— Ahmad Arnous, UAE

La máquina es buena de KES yi el servicio es bueno

—— Paco, España

Estoy contento con la máquina kes

—— Dr. Jhoan, Columbia

Ich habe das Geschäft mit KES für 2 Jahre gemacht und ich bin glücklich mit ihm sehr viel

—— Jason, Deutschland

ВИД АППАРАТА КРАСИВ, ЛЕГКО УПРАВЛЯЮ АППАРАТ С КАЧЕСТВЕННЫМ МЕНЮ И ИНСТРУКЦИЕЙ НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ.УСЛУГИ В ТАМОЖНИИ ХОРОШИ!

—— ЛИЗА ИЗ РОССИИ

Я КУПИЛ СО2-ЛАЗЕР MED-870 ОТ КЕС, И МАШИНА ХОРОША!

—— АВРОРА, ,РОССИЯ

EU gosto kes projeto da máquina, e eu gosto de trabalhar com lírio

—— Dr. Andre, Portugal

Ik hou van de machine MED-200, goed!

—— Alejandro, Portugal

Machine stabilité, prix raisonnable, écoute des besoins de ses cliënten...

—— Bernard Michel, Frankrijk

service, et de rà © ponse rapide.

—— Ada, Frankrijk

ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΑΞΙΌΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΌ ΜΗΧΆΝΗΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΊΑ ΣΤΗΝ ΧΡΉΣΗ

—— Fotini Griekenland

Καλύτερη μηχανή ontwerp στην Κίνα!

—— Lartios Διογένης, Ελλάδα

좋은 기계 의존 회사

—— Heer koning, 韓国

私はもうたくさんの患者を治療して 高い効果が得ていきました お客は満足です

—— Kei Negishi M.D.,よこはま, 日本

私は2009年以来、KES〜1 MED-200を購入している、と今のマシンは良い仕事です!

——  すずき、日本

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
2020 van de de laserschoonheid van China de ontwikkeling van de de machineindustrie en marktperspectiefanalyse
Laatste bedrijfsnieuws over 2020 van de de laserschoonheid van China de ontwikkeling van de de machineindustrie en marktperspectiefanalyse

laatste bedrijfsnieuws over 2020 van de de laserschoonheid van China de ontwikkeling van de de machineindustrie en marktperspectiefanalyse  0

 

De laserkosmetiek is een nieuwe de kosmetiekmethode die de laatste jaren te voorschijn komen. Het is de toepassing van moderne lasertechnologie op het behandelingsgebied van de kosmetiek en huidwetenschap. Het is één de laatste jaren van de doorbraakontwikkelingen in de dermatologie in China. Het instrument van de laserkosmetiek is een hulpdie de kosmetiekmateriaal onder de achtergrond van de ontwikkeling van de laserkosmetiek wordt gelanceerd, die materiaalsteun voor de ontwikkeling van de laserkosmetiek verleent en de erkenning constant van de laserkosmetiek in de kosmetische dermatologie maakt verbeteren.


Momenteel, is China de van de de laserschoonheid van de wereld belangrijkste het instrumentenconsument geworden en de markt, heeft binnenlandse fabrikanten het internationale universele IPL/E optische de schoonheidsinstrument van de schoonheidsindustrie, van de de laserhuid van YAG (1064 NM) het de schoonheidsinstrument, rf-het instrument van de radiofrequentieschoonheid, het niet chirurgische, instrument van de de laserschoonheid van niet-interventionalco2, en 808 halfgeleiderlaser, enz. kunnen produceren. De producten worden niet alleen gebruikt in China maar ook uitgevoerd naar markten overzee. De industrie van het schoonheidsinstrument is het „snelle spoor“ ingegaan. De jongste jaren, in de omstandigheid van economische recessie in vele Europese en Amerikaanse landen, dringt de globale kosmetische medisch apparaatmarkt nog op stijgende tendens aan, die verwant is met de escalatie van de vraag van de plastische chirurgiemarkt in China, Brazilië en India In dit stadium, is de laserkosmetiek een nieuwe tendens in de ontwikkeling van de schoonheidsindustrie geworden, is de laserkosmetiek de professionele medische kosmetiekinstellingen en high-end essentiële de schoonheidspunten van de schoonheidssalon geworden. Laser kosmetisch instrument volgens verschillende die het werkwijze volgens het principe van werk van verschillend, hoofdzakelijk in huidig impulstype wordt het verdeeld, micro- trillingstype, licht type, de opgeheven methode van de lichaamstemperatuur, microgolfmateriaal en zuig adsorptietype verscheidene het werk wijze, en het het werk principe van de verschillende het werkwijze met verschillend met huidige impuls is één van het belangrijkste toepassingsprincipe.


Vanuit een globaal perspectief, na het ingaan van de 21ste eeuw, is de industrie van de wereld medische kosmetiek het derde - de grootste industrie na de auto-industrie en de luchtvaartindustrie geworden. In China, is het jaarlijkse groeipercentage van de medische schoonheidsindustrie dicht aan 20%, en de marktomvang is de tweede - grootst in de wereld geworden. Volgens de statistieken van „van de de laserschoonheid van China van 2020-2026 van de het instrumentenindustrie marktontwikkeling het diepgaande die onderzoek en investeringsrapport van de strategiehaalbaarheid“ door CICC Ondernemingsvertrouwen wordt gepubliceerd het Internationale toont Raadplegen: In 2009, was het totale aantal schoonheid en haarsaloninstellingen in China ongeveer 1,532 miljoen. Tegen 2017, was er ongeveer 3,566 miljoen schoonheid en de instellingen van de haarsalon in China, van wie bijna 51% in de laatste vijf jaar werden geopend, met een samenstellingsgroeipercentage van 11,1% vanaf 2009 aan 2017.China's-het instrumentenmarkt van de laserschoonheid ontwikkelt snel, met een marktomvang van 2,84 miljard yuans in 2019, omhoog jaarlijkse 19,73%. Ongeveer 60 percent van het totaal wordt gebruikt in medische schoonheidsondernemingen, 33 percenten in schoonheidssalons en 7 percenten in huiskragen. In 2016, overschreed de marktschaal van de instrumenten van de laserschoonheid in de schoonheidssalons van China 500 miljoen yuans, en in 2019, de marktschaal van de instrumenten van de laserschoonheid in de schoonheid van China salons tot 950 miljoen yuans worden verhoogd die. Als belangrijk gebied van de medische de schoonheidsindustrie van China, van de de laserschoonheid van China is de het materiaalindustrie momenteel in de snelle groei van marktontwikkeling, en lage kosten, lage die barrières aan ingang, particulier kapitaal absoluut aandeel van nieuwe dienstenindustrie, met de schoonheidsindustrie meer en meer wordt uitgemaakt aan de aandacht van het kapitaal, de laser de kosmetische instrumentenmarkt onvermijdelijk hoofd is in één van de belangrijke gebieden zal. Aangezien het consumptieniveau ceaselessly groeit, voegt de graad sociale beschavingsstijgingen dag aan dag, het kappenbewustzijn duidelijker toe. Dienovereenkomstig, zal de marktschaal van huishouden het instrument van de laserschoonheid van de consument ook verbeterd worden, en de industrie de schaal zou moeten 8,58 miljard yuans in 2024 bereiken.


De de schoonheidsindustrie van China de laatste jaren aan de het „snelle voedselera“ van de instrumentenschoonheid, allerlei de schoonheidsinstellingen van schoonheidssalons op de wetenschappelijke en functionele schoonheidsinstrumenten hebben ook more and more behoeften. De snelle groei en de implementatie van schoonheidsinstrumenten hebben ook feebly de schoonheidssalons van China op het spoor van high-tech periode geduwd. Wetenschap en technologieschoonheid, instrumentenschoonheid, schoonheid in buitenlandse salons gaf eens van meer dan 80% van het aandeel, instrumentenschoonheid in plaats van eenvoudige handschoonheid rekenschap, zodra voorgesteld een „algemene tendens“ van de impuls, die wij is die geen keus hebben om de werkelijkheid te veranderen en tegen te houden. Onder dit gebouw, de schoonheid dat psychologisch besteden het van de consument langzaam is, is de verschuiving, wegens de verbetering van wetenschap en technologie de laatste jaren en van verbruikersvraag ook in constante verhoging, heeft de markt zich gevormd om drie hoog te ondertekenen, het meer „high-tech, hoogte - de kwaliteit het project, van de hoge prijs“ consumptie, kan hun wens wekken te verbruiken, maken krijgen zij overeenkomstig genoegen van de consument. Van het standpunt van de exploitanten van de schoonheidssalon, in aanwezigheid van deze „high-tech schoonheids“ behoeften van de consument van klanten, zullen de exploitanten van de schoonheidssalon zich van wetenschap bewust zijn en de technologieschoonheid, instrumentenschoonheid brengen=zal= verbazende rijke winsten voor hen, zal worden geïntroduceerd. Onder de invloed van deze kettingscyclus, is het onvermijdelijk dat de schoonheid van China de industrie zal het proces van technologische schoonheid en intelligente schoonheid ingaan. In de snelle groei van marktontwikkeling, zal de industrie van de laserschoonheid more and more aandacht aan het land met de een hoge vlucht nemende schoonheidsindustrie zijn. Daarom blijft de nieuwe industrie van het schoonheidsinstrument heet, en de ontwikkelingsruimte van de industrie is onvoorspelbaar.

 

Bartijd : 2021-09-18 10:40:22 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Beijing KES Biology Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. George

Tel.: 0086-18701541829

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)