Thuis Productenzuurstof gezicht machine

Verticale de Injectiehuid die van de Waterzuurstof en Schoonheidsmachine aanhaalt wit

Certificaat
Van goede kwaliteit laser tattoo verwijderen van apparatuur voor verkoop
Van goede kwaliteit laser tattoo verwijderen van apparatuur voor verkoop
Klantenoverzichten
Het ontwerp van KES-machine is het aantrekkelijkst ik samenkwam, na I-aankoop, vind ik de kwaliteit, en dank voor de uitstekende dienst van KES betrouwbaar is

—— Anna, het UK

Ik kocht de machine voor mijn vrouw, en het moment dat she it got, ze houdt het zeer veel.

—— Ahmad Arnous, UAE

La máquina es buena de KES yi el servicio es bueno

—— Paco, España

Estoy contento con la máquina kes

—— Dr. Jhoan, Columbia

Ich habe das Geschäft mit KES für 2 Jahre gemacht und ich bin glücklich mit ihm sehr viel

—— Jason, Deutschland

ВИД АППАРАТА КРАСИВ, ЛЕГКО УПРАВЛЯЮ АППАРАТ С КАЧЕСТВЕННЫМ МЕНЮ И ИНСТРУКЦИЕЙ НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ.УСЛУГИ В ТАМОЖНИИ ХОРОШИ!

—— ЛИЗА ИЗ РОССИИ

Я КУПИЛ СО2-ЛАЗЕР MED-870 ОТ КЕС, И МАШИНА ХОРОША!

—— АВРОРА, ,РОССИЯ

EU gosto kes projeto da máquina, e eu gosto de trabalhar com lírio

—— Dr. Andre, Portugal

Ik hou van de machine MED-200, goed!

—— Alejandro, Portugal

Machine stabilité, prix raisonnable, écoute des besoins de ses cliënten...

—— Bernard Michel, Frankrijk

service, et de rà © ponse rapide.

—— Ada, Frankrijk

ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΑΞΙΌΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΌ ΜΗΧΆΝΗΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΊΑ ΣΤΗΝ ΧΡΉΣΗ

—— Fotini Griekenland

Καλύτερη μηχανή ontwerp στην Κίνα!

—— Lartios Διογένης, Ελλάδα

좋은 기계 의존 회사

—— Heer koning, 韓国

私はもうたくさんの患者を治療して 高い効果が得ていきました お客は満足です

—— Kei Negishi M.D.,よこはま, 日本

私は2009年以来、KES〜1 MED-200を購入している、と今のマシンは良い仕事です!

——  すずき、日本

Ik ben online Chatten Nu

Verticale de Injectiehuid die van de Waterzuurstof en Schoonheidsmachine aanhaalt wit

China Verticale de Injectiehuid die van de Waterzuurstof en Schoonheidsmachine aanhaalt wit leverancier
Verticale de Injectiehuid die van de Waterzuurstof en Schoonheidsmachine aanhaalt wit leverancier

Grote Afbeelding :  Verticale de Injectiehuid die van de Waterzuurstof en Schoonheidsmachine aanhaalt wit

Productdetails:

Plaats van herkomst: Beijing, China
Merknaam: KES
Certificering: Medical CE, CE Certificate, ISO13485, SGS
Modelnummer: Med-370+

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 eenheden
Prijs: USD1000 ~ 5000 / set
Verpakking Details: Aluminium verpakking vak
Levertijd: 14 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 800 eenheden per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Sleutelwoord: Waterzuurstof Type: Verticaal
footswitch: Ja Service: de 24 uren online dienst
Gewicht: 44 kg temperatuur: +10~+40℃
lawaai: ≤60dB

De Huid die van de zuurstofinjectie en Schoonheidsmachine aanhalen witten

 

Algemene inleiding


De zuurstof is onontbeerlijk voor de lucht van het menselijke lichaam „van gezondheid,“ is de energie nodig voor lichaam als belangrijke bron, is het de eerste behoeften of het mensenleven.
zuurstoftherapie, die zowel in de ontwikkelingsgeschiedenis zich snel ontwikkelen van medische of kosmetische, oxygentherapy ake een zeer goed ontvangen aanzienlijke bijdrage, over het algemeen als een wijd gebruikte technologie van medische schoonheid is gezien.
Het almachtige Zuurstofinstrument gebruikt de geavanceerde PSA van de wereld technologie (PSA), bij kamertemperatuur, na verbind de elektriciteit, kan het de continuïteit van hoge concentraties van stofvrije, steriele medische zuurstof van de lucht isoleren, en heeft effect drie van geatomiseerde straal van zuurstof, njecting Zuurstof, die zuurstof inhaleren, oplost plotseling het probleem dat van zuurstof van lichaam, huid volledig.
Het almachtige Zuurstofinstrument past buitenlandse geavanceerde technologie, niet-naaldinjectie van toe
de zuurstof door een verscheidenheid van speciaal ontworpen hulpmiddelen van de zuurstofoutput duwt de zuivere zuurstof en
de producten die actieve elementeno diepe huid bevatten door natuurlijk hiaat etween epidermaal
de cellen maken snel huid zuurstof absorberen, activiteit van menselijke cellen verbeteren en cel metabolisme versnellen, zodat de huid zijn gezond herwint, vochtig, gevoelige jonge staat zijn het charmeren en glorie

 

De man en de VROUW kunnen behandeling doen
 
Hoge druk
Moleculaire grootte van de molecules
Hoogst verkoopt het gebruik van uw ingrediënten, meer producten!
de ingrediënten gaan in de epidermis geabsorbeerde effectiever opbrengs grotere gunstige gevolgen. (een verscheidenheid van anti-veroudert ingrediënten, zoals vitaminen, anti-oxyderend, voedende uittreksels, botanicals, mineralen en vochtinbrengende crèmen)
 

Het werk Principe:
 
De machine van de Zuurstofinjectie past de geavanceerde PSA van de wereld theorie toe. Het kan medisch-gebruik gezuiverde zuurstof (hoogte - dichtheid, geen stof, geen bacteriën) van lucht onder normale temperatuur scheiden. Het kan injectoxygen en spurt zuurstof enkel met één machine. Daarom lost het difficulities van hypoxia op. Itinjests 98% zuiverde zuurstof en activeert voedingsdistillaat aan de diepgewortelde huid throughimpulsing kracht om het metabolisme van cellen te versnellen, de huid te witten en in te schrijven.
 
.jpg
 
Voordeel voor:
 
1. Huidzorg, rimpelverwijdering, verjonging, complexe verbetering, anti-veroudert, vlekverwijdering en lift-omhoog.
2. Verzend het metabolisme, breng incretion in evenwicht, stel de overgang uit, verbeter slapeloosheid, decompresseer en versnel de afscheiding van toxine.
3. Minder belangrijke therapie voor meer dan 20 ziekten bij menselijk lichaam.
4. Triplicity: zuurstofinfusie onder hoge druk, nevelzuurstof en aromatiserende zuurstofinhalatie
5. Schoonheidseffect: de hoge zuiverheidszuurstof (>95%) zullen en de actieve die genen aan de huid en het ademsysteem worden gedrukt de huidgroei verhogen.
6. Gevolgen voor de gezondheid: de hoge die zuiverheidszuurstof zal de ziekten genezen door zuurstofdeficiëntie worden veroorzaakt.
 
 
Technische Beschrijvingen:
 

Eigenschappen Waarde
Voltage 220V: (230V 50Hz) (a.c.)
Macht 230V: 400W
Temperatuur +10~+40℃
Lawaai ≤60dB
Zekering 230V: 2.5A H 250V
Alarm Temperatuur
De vertoning van de staat Zuurstofconcentratie
Zuurstofoutput Per min 3L/95%±3%; per min 4L/85%±3%; per min 6L/75%±3%
Regelbare luchtstroomwaaier 0.1~6.0L/min
Batterij Binnen de machine
De maximumdruk 0.4~0.6MPA
Gewicht 44Kgs
Afmeting 50*40*90cm

 
Belang van zuurstof
De zuurstof is de belangrijkste grondstof in menselijk metabolisme, dat de eerste vereist aan mensenleven is. Er shoulde is genoeg zuurstof in katabool proces, en diverse voedingsmiddelen moeten met zuurstof worden gecombineerd om het biologische oxydatieprocédé te voltooien, om energie te veroorzaken. De lichaamsopname van substanties bevat lucht, water en het voedsel, feiten heeft dat bewezen: als er genoeg zuurstof is, hebben de mensen slechts water kunnen 7 dagen zonder voedsel in leven zijn, terwijl zij kunnen leven 3 dagen zonder water en voedsel. Maar zij kunnen slechts gedurende enkele seconden zonder zuurstof in leven zijn hoewel er genoeg voedsel en water zijn. Daarom wordt de zuurstof gebruikt aangezien een „drug“, het zuiver natuurlijk is, geen bijwerkingen, en wijd toepasselijk, die door andere drugs onovertroffen is.
De zuurstof is een belangrijk materiaal voor menselijke overleving, zodat zal een hypoxia op lange termijn een seriesofgevaren veroorzaken. Bijvoorbeeld:
1.The het tarief van aëroob metabolisme en het metabolische tarief zullen tijdens hypoxia dalen.
2. Dehypoxiakanbloeddruk, verhoogdelinkerventriculairelastverhogen, enkanzelfscausearrhythmia.
3. Hypoxicbevorderniergeproduceerderythropoietin, zodatderode bloedcellen, verhoogdebloedviscositeit, verhogingsrandvasculaireweerstandenhartlast, oorzaakstijgenofhartverlammingverergeren, engemakkelijk omtrombosete veroorzaken.
4. Dehersenenhypoxiakaneenreeksgeestelijke, neurologischesymptomenop lange termijnveroorzaken: zoalsslaapstoring, veranderthetintellectueledalingengeheugenstoornis, abnormaalgedrag, persoonlijkheid, etc.
5. Hersenenhypoxia: duizeligheid, hoofdpijn, oorsuizing, misselijkheid, hartklopping, dyspnoe, verwarringenuiteindelijkdood.
De zuurstof is nauw verwant aan menselijke gezondheden, naast atmosferisch zuurstofprobleem, het bezige oude stadsleven, om de computer, droog bureau met airconditioning, gebrek aan aërobe oefening onder ogen te zien, slechte eetgewoonten, die een ziekte en een pijn veroorzaken aan ons lichaam. De studies hebben aangetoond dat iedereen 1,44 gallons zuurstof door de oppervlakte van de huid zou moeten toevoegen elke dag om de normale groei van 60 triljoen cellen en het creëren van nieuwe cellen te handhaven. De gezonde huid vereist adequate voeding, maar nu wegens luchtvervuiling, het zuurstofgehalte van
de atmosfeer vermindert onophoudelijk. Zonder zuurstof, zal het metabolisme van de huid vertragen, wordt de capaciteit van de huid zelf-vernieuwing slecht, en versnelt het verouderen zo huid, en wordt gevoelige, grote poriën, teintchlorose, rimpels, pigmentatie, donkere cirkels en andere symptomen en om gevolgd te hebben, is Er onevenwichtigheid in olieafscheiding die van acne het gevolg zijn. Het wetenschappelijke onderzoek heeft getoond, kunnen de actieve ingrediënten en de stroom van zuurstof door de natuurlijke hiaten tussen cellen overgaan, zodat update de cel en externe omloop, om schorsregeneratie te maken.
 
Functie
Belang van het lymfatische systeem
Als tempo van het levensspanning, zijn de zware het werkdruk, het milieu, het klimaat, de verontreiniging, de slechte dieet en het leven gewoonten, en het gebrek aan lichaamsbeweging, zodat de stadsmensen bankschuld op lange termijn in de energiestaat hebben, huidproblemen te voorschijn gekomen: de afscheidingen van de onevenwichtsolie, de bloedsedimentatie in vivo, de endocriene wanorde en andere factoren hebben geleid tot acne, pigmentatie, roodheid, rimpels, grote poriën, saaie teint, en zelfs constipatie
… Deze hebben dat onze accumulatie van toxine binnen het lichaam aangetoond.
Wat is een toxine? Het uitvoerige spreken, het is geaccumuleerd afval dat het metabolische die product niet uit het lichaam kan worden verlaten door bacteriën, chemische producten, drugs, milieuvervuiling, gebrek etc. wordt veroorzaakt aan oefening, voedingswanorde, metabolische zieke, verouderende, geestelijke spanning.
Het lichaam is de spiegel van de ziel, terwijl de huid de spiegel van het lichaam en „weatherglass“ van gezond is. Hoe kan toxine binnen van het lichaam op tijd accumuleren afscheiden? De lymfatische drainage is de meest efficiënte ontgiftingsmethode. De lymfe is het immuunsysteem van het lichaam en de aaseter, het is ook een primair middel om toxine te verzamelen, door de lymfatische die schepen kan het afval uitsluiten in cellen wordt geaccumuleerd. Het gezondheids lymfatische systeem kan de afscheiding van toxine van het lichaam versnellen, verouderende cellen opsplitsen en verwijderen, om het lichaamsmetabolisme te bevorderen, meer buiten bacteriën eten, om het huideffect te beschermen.
De vacuümzuiging van het detoxingebruik van vacuüm, trekkracht en pers langs de lymfatische systeemlijn om omloop te bevorderen en van de van de bloedomloop en lymfe stroom, die de afscheiding van het lichaam van toxine en afval helpen, verbetert immuniteit en versnelt metabolisme. Het bloed en de huid kunnen het grondige reinigen, huidacne, pigmentatie hebben, het verouderen kunnen de fenomenen wegens een goed metabolisme worden verbeterd.
 
Het machinedetail toont:
 
Verticale de Injectiehuid die van de Waterzuurstof en Schoonheidsmachine aanhaalt witVerticale de Injectiehuid die van de Waterzuurstof en Schoonheidsmachine aanhaalt witVerticale de Injectiehuid die van de Waterzuurstof en Schoonheidsmachine aanhaalt wit
 
OEM/ODM wordt ingestemd met!!!
Om het even welke vragen, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren!!!  

Contactgegevens
Beijing KES Biology Technology Co., Ltd.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)