Thuis Productenzuurstof gezicht machine

Professionele de Behandelingsmachine van de Zuurstofhuid, de Machine van de de Huidverjonging van de Zuurstofinjectie

Professionele de Behandelingsmachine van de Zuurstofhuid, de Machine van de de Huidverjonging van de Zuurstofinjectie

Professional Oxygen Skin Treatment Machine , Oxygen Injection Skin Rejuvenation Machine

Productdetails:

Plaats van herkomst: Beijing, China
Merknaam: KES
Certificering: Medical CE, CE Certificate, ISO13485, SGS
Modelnummer: Med-370+

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 eenheden
Prijs: USD1000 ~ 5000 / set
Verpakking Details: Aluminium verpakking vak
Levertijd: 14 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 800 eenheden per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Sleutelwoord: Waterzuurstof Type: Verticaal
footswitch: Ja Service: de 24 uren online dienst
Gewicht: 44 kg temperatuur: +10~+40℃
lawaai: ≤60dB

Professionele de Behandelingsmachine van de Zuurstofhuid, de Machine van de de Huidverjonging van de Zuurstofinjectie

 

De man en de VROUW kunnen behandeling doen
 
Hoge druk
Moleculaire grootte van de molecules
Hoogst verkoopt het gebruik van uw ingrediënten, meer producten!
de ingrediënten gaan in de epidermis geabsorbeerde effectiever opbrengs grotere gunstige gevolgen. (een verscheidenheid van anti-veroudert ingrediënten, zoals vitaminen, anti-oxyderend, voedende uittreksels, botanicals, mineralen en vochtinbrengende crèmen)
 

Het werk Principe:
 
De machine van de Zuurstofinjectie past de geavanceerde PSA van de wereld theorie toe. Het kan medisch-gebruik gezuiverde zuurstof (hoogte - dichtheid, geen stof, geen bacteriën) van lucht onder normale temperatuur scheiden. Het kan injectoxygen en spurt zuurstof enkel met één machine. Daarom lost het difficulities van hypoxia op. Itinjests 98% zuiverde zuurstof en activeert voedingsdistillaat aan de diepgewortelde huid throughimpulsing kracht om het metabolisme van cellen te versnellen, de huid te witten en in te schrijven.
 
.jpg
 
Voordeel voor:
 
1. Huidzorg, rimpelverwijdering, verjonging, complexe verbetering, anti-veroudert, vlekverwijdering en lift-omhoog.
2. Verzend het metabolisme, breng incretion in evenwicht, stel de overgang uit, verbeter slapeloosheid, decompresseer en versnel de afscheiding van toxine.
3. Minder belangrijke therapie voor meer dan 20 ziekten bij menselijk lichaam.
4. Triplicity: zuurstofinfusie onder hoge druk, nevelzuurstof en aromatiserende zuurstofinhalatie
5. Schoonheidseffect: de hoge zuiverheidszuurstof (>95%) zullen en de actieve genen die aan de huid en het ademsysteem worden gedrukt de huidgroei verhogen.
6. Gevolgen voor de gezondheid: de hoge zuiverheidszuurstof zal de ziekten genezen die door zuurstofdeficiëntie worden veroorzaakt.
 
 
Technische Beschrijvingen:
 

EigenschappenWaarde
Voltage220V: (230V 50Hz) (a.c.)
Macht230V: 400W
Temperatuur+10~+40℃
Lawaai≤60dB
Zekering230V: 2.5A H 250V
AlarmTemperatuur
De vertoning van de staatZuurstofconcentratie
ZuurstofoutputPer min 3L/95%±3%; per min 4L/85%±3%; per min 6L/75%±3%
Regelbare luchtstroomwaaier0.1~6.0L/min
BatterijBinnen de machine
De maximumdruk0.4~0.6MPA
Gewicht44Kgs
Afmeting50*40*90cm

 
Belang van zuurstof
De zuurstof is de belangrijkste grondstof in menselijk metabolisme, dat de eerste vereist aan mensenleven is. Er shoulde is genoeg zuurstof in katabool proces, en diverse voedingsmiddelen moeten met zuurstof worden gecombineerd om het biologische oxydatieprocédé te voltooien, om energie te veroorzaken. De lichaamsopname van substanties bevat lucht, water en het voedsel, feiten heeft dat bewezen: als er genoeg zuurstof is, hebben de mensen slechts water kunnen 7 dagen zonder voedsel in leven zijn, terwijl zij kunnen leven 3 dagen zonder water en voedsel. Maar zij kunnen slechts gedurende enkele seconden zonder zuurstof in leven zijn hoewel er genoeg voedsel en water zijn. Daarom wordt de zuurstof gebruikt aangezien een „drug“, het zuiver natuurlijk is, geen bijwerkingen, en wijd toepasselijk, die door andere drugs onovertroffen is.
De zuurstof is een belangrijk materiaal voor menselijke overleving, zodat zal een hypoxia op lange termijn een seriesofgevaren veroorzaken. Bijvoorbeeld:
1.The het tarief van aëroob metabolisme en het metabolische tarief zullen tijdens hypoxia dalen.
2. Dehypoxiakanbloeddruk, verhoogdelinkerventriculairelastverhogen, enkanzelfscausearrhythmia.
3. Hypoxicbevorderniergeproduceerderythropoietin, zodatderode bloedcellen, verhoogdebloedviscositeit, verhogingsrandvasculaireweerstandenhartlast, oorzaakstijgenofhartverlammingverergeren, engemakkelijk omtrombosete veroorzaken.
4. Dehersenenhypoxiakaneenreeksgeestelijke, neurologischesymptomenop lange termijnveroorzaken: zoalsslaapstoring, veranderthetintellectueledalingengeheugenstoornis, abnormaalgedrag, persoonlijkheid, etc.
5. Hersenenhypoxia: duizeligheid, hoofdpijn, oorsuizing, misselijkheid, hartklopping, dyspnoe, verwarringenuiteindelijkdood.
De zuurstof is nauw verwant aan menselijke gezondheden, naast atmosferisch zuurstofprobleem, het bezige oude stadsleven, om de computer, droog bureau met airconditioning, gebrek aan aërobe oefening onder ogen te zien, slechte eetgewoonten, die een ziekte en een pijn veroorzaken aan ons lichaam. De studies hebben aangetoond dat iedereen 1,44 gallons zuurstof door de oppervlakte van de huid zou moeten toevoegen elke dag om de normale groei van 60 triljoen cellen en het creëren van nieuwe cellen te handhaven. De gezonde huid vereist adequate voeding, maar nu wegens luchtvervuiling, het zuurstofgehalte van
de atmosfeer vermindert onophoudelijk. Zonder zuurstof, zal het metabolisme van de huid vertragen, wordt de capaciteit van de huid zelf-vernieuwing slecht, en versnelt het verouderen zo huid, en wordt gevoelige, grote poriën, teintchlorose, rimpels, pigmentatie, donkere cirkels en andere symptomen en om gevolgd te hebben, is Er onevenwichtigheid in olieafscheiding die van acne het gevolg is. Het wetenschappelijke onderzoek heeft getoond, kunnen de actieve ingrediënten en de stroom van zuurstof door de natuurlijke hiaten tussen cellen overgaan, zodat update de cel en externe omloop, om schorsregeneratie te maken.
 
Functie
Belang van het lymfatische systeem
Als tempo van het levensspanning, zijn de zware het werkdruk, het milieu, het klimaat, de verontreiniging, de slechte dieet en het leven gewoonten, en het gebrek aan lichaamsbeweging, zodat de stadsmensen bankschuld op lange termijn in de energiestaat hebben, huidproblemen te voorschijn gekomen: de afscheidingen van de onevenwichtsolie, de bloedsedimentatie in vivo, de endocriene wanorde en andere factoren hebben geleid tot acne, pigmentatie, roodheid, rimpels, grote poriën, saaie teint, en zelfs constipatie
… Deze hebben aangetoond dat onze accumulatie van toxine binnen het lichaam.
Wat is een toxine? Het uitvoerige spreken, het is geaccumuleerd afval dat het metabolische product niet uit het lichaam kan worden verlaten dat door bacteriën, chemische producten, drugs, milieuvervuiling, gebrek etc. wordt veroorzaakt aan oefening, voedingswanorde, metabolische zieke, verouderende, geestelijke spanning.
Het lichaam is de spiegel van de ziel, terwijl de huid de spiegel van het lichaam en „weatherglass“ van gezond is. Hoe kan toxine binnen van het lichaam op tijd accumuleren afscheiden? De lymfatische drainage is de meest efficiënte ontgiftingsmethode. De lymfe is het immuunsysteem van het lichaam en de aaseter, het is ook een primair middel om toxine te verzamelen, door de lymfatische schepen kan het afval uitsluiten dat in cellen wordt geaccumuleerd. Het gezondheids lymfatische systeem kan de afscheiding van toxine van het lichaam versnellen, verouderende cellen opsplitsen en verwijderen, om het lichaamsmetabolisme te bevorderen, meer buiten bacteriën eten, om het huideffect te beschermen.
De vacuümzuiging van het detoxingebruik van vacuüm, trekkracht en pers langs de lymfatische systeemlijn om omloop te bevorderen en van de van de bloedomloop en lymfe stroom, die de afscheiding van het lichaam van toxine en afval helpt, verbetert immuniteit en versnelt metabolisme. Het bloed en de huid kunnen het grondige reinigen, huidacne, pigmentatie hebben, het verouderen kunnen de fenomenen wegens een goed metabolisme worden verbeterd.
 
Het machinedetail toont:
 
Professionele de Behandelingsmachine van de Zuurstofhuid, de Machine van de de Huidverjonging van de ZuurstofinjectieProfessionele de Behandelingsmachine van de Zuurstofhuid, de Machine van de de Huidverjonging van de ZuurstofinjectieProfessionele de Behandelingsmachine van de Zuurstofhuid, de Machine van de de Huidverjonging van de Zuurstofinjectie
 
OEM/ODM wordt ingestemd met!!!
Om het even welke vragen, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren!!!  

Contactgegevens
Beijing KES Biology Technology Co., Ltd.

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Contact

Adres: Vloer 3 die, Shoukai-Plein, 1, Yard 318, Huilongguan-de Straat van het Oosten, Changping-District, Peking, 100085, China bouwen

Factory Adres:No.15, 2 district, Mafang-de industriepark, Pinggu gardon, Zhongguancun- Science park, Pinggu-district